Założycielka i właścicielka cukierni NANAN we Wrocławiu. Mistrzyni cukiernictwa. 

Barbara to prawniczka z wielkim zamiłowaniem do deserów i najwyższej jakości słodyczy. Ukończyła prawo na Uniwersytecie Wrocławskim i przez pewien czas pracowała w zawodzie, jednak po spotkaniu Justyny, uznała, że jej największą pasją jest cukiernictwo. Ciasta, ciasteczka, desery i słodycze to jej żywioł, dlatego z powodzeniem prowadzą wspólnie w Justyną jedną z najpiękniejszych i najsmaczniejszych cukierni we Wrocławiu. 

Jaką potrawę z jaj lubisz najbardziej? 

Mimo cukierniczej pasji, jednak jest to jajecznica. 

Jak ozdabiasz jaja na Wielkanoc? 

Koloruję je za pomocą gotowych farbek i ozdabiam naklejkami.

W co lub w kogo rzuciłabyś jajem w ramach protestu? 

Tylko w męża, gdy mnie zdenerwuje :)

Co to znaczy żyć z jajem? 

Żyć z fantazją i pozwalać sobie w życiu na odrobinę szaleństwa

Co było pierwsze - jajo czy kura?

Na pewno jajo! 

 

Save to PDF
loader